Over ons

Meet the team

Justine Reso

Student Event & Projectmanagement

Justine is reeds afgestudeerd in haar bachelor Marketing en koos ervoor om nog een bachelor Event & Projectmanagement bij te studeren. Zelf is ze een echte dierenvriend en is dus extreem enthousiast om mee te werken aan dit evenement. Volgens haar verdient elk beestje de beste verzorging en een warm nest!

Zoë Meert

Student Event & Projectmanagement

Ook Zoë beschikt over een bachelordiploma in Marketing en studeert nu voor haar tweede bachelor in Event & Projectmanagement. Zelf heeft ze een groot (zwak) hart voor dieren en wil ze haar graag inzetten om elk beestje een mooi leven en veel liefde te geven.

Yvessa Lijbaart

Student event & projectmanagement

Met ook een diploma Marketing op zak, begon Yvessa in september 2023 aan de opleiding Event & Projectmanagement. Naast heer liefde voor fotografie heeft ze een groot hart voor dieren. Daarom wil ze graag haar steentje bijdragen aan de lokale asielen om elk dier een uur-ever home te geven.

Jana Battheu

Student Event & Projectmanagement

Zoals de rest van het team heeft Jana ook al haat Marketing diploma op zak en studeert nu voor haar tweede diploma Event en Projectmanagement. Zelf is ze een échte kattenliefhebber en adopteerde ze enkele maanden geleden een katje. Ze gaf een asielkat haar gouden mandje en dit wil ze ook voor de katten van het asiel in Gent!

Dierenasiel Gent

We werken samen met het Dierenasiel Gent, maar waarom?

Wij, met een gedeelde liefde voor katten en een verlangen om iets positiefs bij te dragen aan de maatschappij, hebben besloten om het evenement Katfee te organiseren in samenwerking met het Dierenasiel Gent. Na grondig marktonderzoek hebben we vastgesteld dat veel mensen een somber beeld hebben van asielen en de dieren die daar verblijven. Met Katfee willen we laten zien dat het asiel een toegankelijke en liefdevolle plek is.

Veel dieren zijn in het asiel terechtgekomen na de coronapandemie of omdat ze hun baasje simpelweg zijn verloren. Anderen zijn aan hun lot overgelaten en gedumpt bij het asiel, in de hoop dat zij wel voor hen zouden zorgen. Dierenasiel Gent zet zich in om het verblijf van de dieren zo liefdevol en goed mogelijk te laten verlopen, en daarom hebben we besloten met hen samen te werken.

Wij vinden dat alle dieren in het asiel een warme thuis met een gouden mandje verdienen! 

Scroll to Top